Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul care nu mai lasă loc de îndoieli FOTO

Gina Pistol, însărcinată în patru luni, și-a arătat în premieră burtica de gravidă la tv. Deși a ales să poarte o rochie neagră mai largă pe corp, pentru a-și ascunde silueta, vedeta a făcut un gest care a dat-o de gol.

24 sept. 2020, 07:39
Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul care nu mai lasă loc de îndoieli FOTO

Gina Pistol a pus de mai multe ori mâinile pe abdomen într-un mod protectiv, cum fac femeile atunci când poartă un bebeluș în pântece. Chiar dacă până în prezent Gina Pistol și Smiley nu au dat detalii cu privire la sarcină, frumoasa blondină a scris un mesaj subtil pe rețelele sociale, în care vorbește despre faptul că trăiește o perioadă foarte frumoasă.

Scandal AMOROS la FCSB. A primit interzis din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toţi banii!”

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a scris Gina Pistol, pe contul său de Instagram.

Detalii BOMBĂ ale relaţiei dintre Gina Pistol şi Mirel Rădoi. „S-a dus la el deşi iubitul ei o privea de la masă”

Vedeta nu vrea să-și pună bebelușul în pericol, iar de aceea a decis să renunțe la televiziune pentru a avea grijă să ducă sarcina la bun sfârșit. Gina Pistol nu va mai apărea în emisiuni televizate, mai puțin emisiunea culinară, care a fost deja filmată.


loading...