Gina Pistol, probleme în ultimele luni de sarcină. „Simt că înnebunesc!”

Gina Pistol nu a scăpat de neplăceri. Fiind o persoană extrem de activă, vedetei îi este foarte greu acum să se adapteze noului său stil de viață, acela de gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

26 ian. 2021, 15:49
Gina Pistol, probleme în ultimele luni de sarcină. „Simt că înnebunesc!”

Gina Pistol, probleme în ultimele luni de sarcină. Gina Pistol a ajuns în ultimul trimestru de sarcină și chiar dacă unele probleme îi dau bătăi de cap abia așteaptă venirea pe lume a fiicei sale.

Gina Pistol, probleme în ultimele luni de sarcină

Gina Pistol se confruntă cu ceva dureri la nivelul picioarelor și nici somnul nu mai este ca cel dinainte de a rămâne însărcinată. Pentru că picioarele i se umflă extrem de tare, vedeta nu mai poate merge la fel de mult ca înainte, însă se declară fericită că poate să simtă toate aceste lucruri, indiferent cât de neplăcute ar fi acestea.

Gina Pistol, în şapte luni de sarcină. Cum arată vedeta: „Plâng! Sunt multe kilograme”

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă din cauza sarcinii