Gina Pistol, probleme mari în ultimele două luni de sarcină. „A fost şocul zilei!”

Gina Pistol își va putea ține copilul în brațe peste doar două luni, dar până atunci, vedeta se confruntă cu problemele din ultimele luni de sarcină.

14 ian. 2021, 09:14
Gina Pistol, probleme mari în ultimele două luni de sarcină. „A fost şocul zilei!”

Gina Pistol are probleme cu greutatea în ultimele două luni de sarcină. Vedeta a dat de înşeles că au început să se acumuleze kilogramele!

Gina Pistol, probleme cu greutatea în sarcină

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni”, a scris Gina Pistol într-un Insta Story.

„Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, a mai adăugat vedeta.

Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol FOTO

Gina Pistol vorbește deschis despre anumite situații pe care le întâmpină în sarcină și este extrem de bucuroasă că a avut șansa de a rămâne însărcinată, deși medicii i-au spus că este imposibil. „Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii, însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva!”.