Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa cu ea: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. Vedeta trece printr-o perioadă agitată, întrucât casa artistului este în renovare. Astfel, prezentatoarea TV a fost nevoită să îşi ia fetiţa şi să meargă la un apartamentul, până când lucrările vor fi gata.

18 oct. 2021, 22:11
Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa cu ea: „Mi-am luat doar câteva lucruri”
Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care s-a născut micuţa Josephine.

În prezent, în vila artistului de la Cernica se fac renovări, iar micuța ar fi deranjată de zgomote, motiv pentru care. fosta prezentatoare de la Antena 1 a luat decizia să părăsească casa împreună cu fetiţa.

Citeşte şi: Gina Pistol a dezvăluit o mare dramă din viaţa sa. Vedeta a izbucnit în lacrimi: Nu ai cum să lași un om ca mine

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley

Acum, cele două stau într-un apartament, iar fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite așteaptă cu nerăbdare să revină la Cernica. Vedeta spune că la bloc pereții sunt atât de subțiri, încât nu poate să bea nici apă, după ce Josephine adoarme, pentru că se aude tot.

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot‘, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate

Gina Pistol

se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a devenit de curând mămică şi are foarte multe activtăţi cu cea mică, iar acum îşi renovează şi dormitorul matrimonial. Prezentatoarea nu are timp să se odihnească, ba chiar mai mult, are nişte dureri groznice de cap.

Iubita lui Smiley se plânge de niște dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană şi le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi. Este interesată de o pernă specială care să îi ofere confort.

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap.

Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.


loading...
Partenerii noștri