Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul este ȘOCANT

Gina Pistol și Smiley au vorbit recent despre relația lor într-o emisiunea de pe YouTube. Proaspăta mămică a dat cărțile pe față și chiar a mărturisit că au fost la un pas de despărțire!

23 sept. 2021, 09:16
Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul este ȘOCANT

Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Cei doi sunt împreună de patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Totuşi, nici cei doi îndrăgostiți nu au fost scutiți de micile conflicte. Gina Pistol și Smiley au trecut şi prin momente dificile. Nici începutul relației lor nu a fost unul tocmai obișnuit, fiindcă au decis să-și ascundă iubirea de ochii curioșilor.

Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley

Gina Pistol a mărturisit faptul că a fost foarte aproape de a-l părăsi pe artist. „Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio!”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto. Se face 21:00, zic „nu-i scriu acum să nu fiu insistentă”. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin!”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu!”. Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a dezvăluit Gina Pistol.

Cum a început relaţia Ginei Pistol cu Smiley: „Eram în public şi mă uitam aşa la tine…”

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021, când s-a născut Josephine. „Sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei. E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă. Sunt momente când mă regăsesc pe mine în ea și sunt momente când îl regăsesc pe Andrei. Dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată”, a precizat Gina Pistol.


loading...