Gina Pistol, scandal cu fanii pe internet: „Nu trebuie să-mi asum nesimţirea şi impertinenţa unor persoane”

Gina Pistol, iubita lui Smiley, cea cu care artistul va avea în curând o fetiţă, a fost aspru criticată pe internet pentru că avea un piercing în nas.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 18:15

Prezentatoarea tv a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, iar la una dintre ele o tânără a criticat-o din cauza piercingului pe care îl poartă.

„Dacă urăști să ți se spună cum trebuie să fii, nu mai posta poze! Trebuie să accepți și laude, dar și critici. Apropo, chiar ești oribilă cu belciugul acela în nas”, i-a transmis tânăra Ginei Pistol.

După ce a citit mesajele în care era criticată, Gina Pistol a răbufnit şi le-a transmis urmăritorilor săi că a fost foarte deranjată şi că nu e obligată să accepte astfel de jigniri.

„Problema este despre acele mesaje impertinente, primite pe pagina mea la pozele pe care eu vreau să le postez, pe pagina mea. Deci, haideți să clarificăm un lucru. În lumea în care mă învârt eu, în anul 2020, acest accesoriu se numește cercel sau piercing. În lumea în care te învârți tu, cel care judeci sau critici și-ți dai cu părerea fără să-și ceară nimeni părerea se numește belciug. Însă, la mine la țară dacă voiam să văd cum arată un belciug, trebuia să intru într-o cocină sau într-un grajd.

M-au supărat foarte rău acele comentarii impertinente. Eu nu am o problemă cu critica, deloc, în cazul în care fac vreo gafă sau jignesc pe cineva. Atunci, da, înțeleg să fiu urecheată. Dar, răutatea aceasta ascunsă în spatele unei critici că vezi Doamne sunt o persoană cunoscută și trebuie să-mi asum și asta… Nu, nu trebuie să-mi asum nesimțirea și impertinența unor persoane și nu pot să las pe nimeni să-mi spună cum sunt eu sau cum trebuie să fiu”, a spus Gina Pistol pe Instagram.