Gina Pistol şi Dan Chişu, parteneriat cu WINMASTERS.com

Site-ul de gaming winmasters.ro a anunţat  intrarea intr-un acord de colaborare pe partea de promovare si mass-media cu doua vedete publice de prima marime in show biz-ul si lumea artistica romaneasca: actrita si vedeta TV Gina Pistol alaturi de regizorul si producatorul Dan Chisu.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 12:45
Gina Pistol şi Dan Chişu, parteneriat cu WINMASTERS.com

Alegerea nu este deloc intamplatoare, ci s-a facut pe criteriul afinitatilor celor doua nume cu fascinanta si aventuroasa lume a pokerului. Pe langa pariuri sportive si cazino, site-ul www.winmasters.ro are o activa sectiune de poker pe care intentioneaza sa o dezvolte cu mare atentie, dat fiind ca pokerul este un joc complex, care implica skill si are o componenta sociala dominanta.

Gina Pistol este o figura indragita nu numai in show-biz si in randul fanilor ei, ci si in lumea jucatorilor de poker. Ea a colaborat de-a lungul timpului cu entitati de prima marime din industrie, fiind vedeta unor actiuni promotionale ale PokerStars si ambasadorul oficial al circuitului PokerFest. De-a lungul acestei perioade, ea a fermecat jucatorii de poker si fanii jocului cu atitudinea ei deja cunoscuta: pe cat de frumoasa – pe atat de decenta, pe cat de populara – pe atat de modesta.

Dan Chisu nu mai are nevoie, pentru publicul romanesc, de prezentari. El este un antreprenor versatil si eclectic in lumea artistica si show biz-ul romanesc, are la activ carti, filme, documentare si este „nasul” unei multimi de concepte, evenimente si festivaluri culturale si sociale rezonante in Romania. Ceea ce poate mai putini stiu, in ultima vreme Dan Chisu si-a luat in serios hobby-ul si joaca poker ca un profesionist – si cu rezultatele unui profesionist.

Un fapt uimitor este ca, in competitie cu jucatorii tineri si dedicati 100% jocului, Dan Chisu a reusit performanta sa devina in scurt timp cel mai dinamic jucator roman de poker: el are in acest moment titlul de jucatorul anului 2015 in turnee live si este cel mai bine cotat jucator roman de turnee live din toate timpurile, conform cu clasamentele Global Poker Index.

Prilejul cu care s-a initiat aceasta fericita colaborare este organizarea de catre winmasters impreuna cu PokerFest a celui mai mare festival de poker romanesc de pana acum: winmasters Poker Open, eveniment care se va desfasura intre 13 si 21 decembrie si va acorda participantilor premii toatale in valoare de cel putin 500.000 euro. Amploarea exceptionala a evenimentului a meritat asadar „deschiderea unei sampanii” (simbolic) prin cooptarea celor doua vedete ca vectori de imagine ai evenimentului.

„Pentru mine pokerul este modul ideal de descarcare de tensiunea si problemele muncii in domeniul filmului”, spune Dan Chisu. „Insa in ultima vreme, acest mezin din evantaiul meu de preocupari a inceput sa-mi fie din ce in ce mai simpatic si deja pretinde sa-l iau in serios. Si are si motive. Pokerul este un joc absolut fascinant. Necesita disciplina de fier, atentie, dedicatie si antreneaza creierul sa lucreze in timp real ca nimic altceva. Pokerul e ‘sala’ la care merg ca sa-mi pastrez agilitatea mentala. Imi face placere sa promovez un mare festival romanesc de poker cum va fi winmasters Poker Open. Voi fi acolo, voi juca si voi face pe dracu-n patru sa ajung cat mai departe si poate sa si castig”, promite regizorul.

La randul ei, frumoasa Gina Pistol vorbeste despre aceasta colaborare: „Pokerul este o nostalgie a mea la care tot revin. Daca nu as avea un program atat de trepidant, probabil ca as juca mai mult poker. Nu stiu ce crede lumea despre jocul asta si despre pokeristi, dar rar mi-a fost dat sa vad mai mult echilibru, bun-simt si decenta ca in lumea jucatorilor din turneele de poker. Si faptul ca sunt chemata sa il promovez, ma bucura teribil. winmasters Poker Open va fi un succes, voi avea eu grija de asta”.

Festivalul din decembrie va avea 18 turnee si va aduna in acelasi loc cu mult peste 1000 de jucatori in competitie pentru trofeele primei editii WPO. Acolo veti avea ocazia nu numai sa jucati poker sau sa urmariti palpitanta masa finala a Main Eventului, ci sa va si intalniti cu cele doua vedete sau, daca sunteti jurnalist, sa va incercati abilitatile jucand Cupa Presei WPO 2015.