Gina Pistol şi Dan Chişu, ambasadori ai turneului WINMASTERS POKER OPEN din Bucureşti

WINMASTERS, cea mai mare companie licențiată de pariuri din România, i-a invitat recent pe vedeta Gina Pistol și regizorul Dan Chișu să devină imaginea turneului winmasters Poker Open, care va fi ținut în perioada 13 – 21 decembrie 2015 la World Trade Center, în București.

26 nov. 2015, 13:25
Gina Pistol şi Dan Chişu, ambasadori ai turneului WINMASTERS POKER OPEN din Bucureşti

Sophia Vlassi, PR & Media Relations Manager winmasters, declară: „Se apropie cel mai mare turneu de poker din România, cu un premii totale garantate de 500.000 de euro. I-am adus în echipa noastră pe Gina Pistol și Dan Chișu pentru că sunt fani ai pokerului, dar și foarte experimentați și pasionați când vine vorba de poker. Suntem încrezători că evenimentul va fi un succes și că fanii pokerului se vor bucura de o experiență extraordinară”.

CITEŞTE ŞI Winmasters organizează winmasters Poker Open în Bucureşti: premii de 500.000 de euro

„Dintotdeauna mi-a plăcut pokerul. winmasters mi-a oferit ocazia de a deveni unul dintre ambasadorii turneului  winmasters Poker Open, care va avea loc la București. Sunt încântată de eveniment și abia aștept să particip!”, a mărturisit Gina Pistol.

„Toată lumea cunoaște pasiunea mea pentru poker, deci era de înțeles că nu puteam rata cel mai mare turneu de poker din România, winmasters Poker Open. E o mare onoare să mă număr printre ambasadorii acestui eveniment. Invit toți fanii pokerului să vină la winmasters Poker Open, pentru că simt că vor avea parte de o experiență de neuitat”, a declarat Dan Chișu.

Despre turneu:

winmasters îți transformă visurile în realitate! Începi de la zero și îți câștigi un loc la cel mai mare turneu de poker din România, cu premii totale garantate de 500.000 de euro! Câștigă-ți locul cu ajutorul freeroll-urilor zilnice și bucură-te de un pachet de 800 de euro la main event-ul din București!

Turneele satelit au loc pe www.winmasters.com până duminică, 13 decembrie. Turneul winmasters Poker Open va avea loc în București în perioada 13 – 21 decembrie, iar tu îți poți câștiga locul la main event-ul WPO cu pachetul nostru exclusiv de 800 de euro, care include:
·     550 de euro pentru buy-in la main event
·    250 de euro pentru cazare și alte cheltuieli

CITEŞTE ŞI GABI BALINT se alătură echipei WINMASTERS în calitate de BRAND AMBASSADOR

Cum te poți califica:

Ruta 1: WPO Freeroll €11 Step 1 Sat -> 20 de bilete x €0.55 -> WPO €33 GTD R/A Step 2 Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Ruta 2: WPO Freeroll €16.5 Step 1 Sat -> 5 bilete x €3.30 -> WPO €33 GTD 1R/1A Step 2 Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Ruta 3: WPO €33 GTD Last Chance Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Despre winmasters:
winmasters este o arenă internațională de gaming care îți oferă pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri online în cea mai prietenoasă și captivantă atmosferă. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în conformitate cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă orientată către client, unde utilizatorii își pot customiza interfața pentru a se asigura că vor avea acces rapid la informațiile pe care ei le consideră a fi cele mai importante. Compania a fost construită de o echipă cu profunde cunoștințe și cu o experiență importantă în industria de gaming, oferind clienților săi cele mai bune experiențe de gaming.