Gina Pistol și Smiley au decis! Ce nume va purta fiica celebrului cuplu

Cei doi sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pe 9 martie. Se pare că celebrul cântăreț și-a luat rolul de tată în serios.

13 mart. 2021, 11:39
Gina Pistol și Smiley au decis! Ce nume va purta fiica celebrului cuplu

Gina Pistol și Smiley au decis! Cântărețul și-a intrat în rolul de tată și a mers la cumpărături pentru a achiziționat toate necesare pentru Gina Pistol și fiica sa.

Conform Spynews, artistul a fost la cumpărături imediat după ce Gina Pistol a fost externată din spital pentru a lua tot ce este necesar pentru nevoile celer mici. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile celebrul artist a fost văzut la mănăstire.

De fericire, Smiley a lansat o piesă nouă, care se bucură deja de succes. ”Până la tine” este numele melodiei pe care Smiley a lansat-o la trei zile de când fiica lui a venit pe lume, iar versurile sunt mai mult decât emoționante.

Citește și: Mircea Dinescu îi răspunde lui Gabriel Liiceanu, care l-a numit „scandalagiu”, „mitocan” şi „puşlama ordinară”

Gina Pistol și Smiley au decis! Artistul a declarat că este totul perfect, iar cei doi s-au gândit deja la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru sursa citată.

Cei doi îndrăgostiți vor primi ajutor în creșterea copilului din partea mamei lui Smiley, care urmează să se mute cu ei în casă.

Gina și Smiley au devenit părinți pe 9 martie

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol imediat după ce a devenit mămică.