Gina Pistol și Smiley au sărbătorit cei trei ani ai fiicei lor, Josephine. Mesajul emoţionant postat de cei doi părinţi

În vara anului trecut, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele într-o ceremonie de vis, urmată de o petrecere memorabilă. De atunci, au trăit clipe de neuitat, iar sosirea pe lume a micuței Josephine a adus și mai multă bucurie în viețile lor.

11 mart. 2024, 22:55
Gina Pistol și Smiley au sărbătorit cei trei ani ai fiicei lor, Josephine. Mesajul emoţionant postat de cei doi părinţi

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit cei trei ani ai fiicei lor, Josephine. Cei doi părinți au fost topiți de fericire încă de când au devenit părinți și radiază de iubire pentru micuța lor.

Gina Pistol și Smiley sunt activi pe rețelele sociale, unde își împărtășesc adesea momentele frumoase petrecute alături de fiica lor. Recent, Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă cu Smiley și Josephine, exprimându-și uimirea față de cât de repede a crescut micuța lor prin mesajul „Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a fost cerută de soție! Ronald Gavril a făcut pasul cel mare. ”Meriți tot ce e mai frumos”

În cadrul unui interviu recent acordat pentru Xtra Night Show, Gina Pistol a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care a traversat-o după nașterea lui Josephine, recunoscând că a avut de înfruntat depresia postpartum. Ea a încurajat deschis femeile să fie sincere despre provocările maternității și să înțeleagă că este normal să se confrunte cu astfel de emoții.

„Da! Și eu m-am confruntat, dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu, că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foaret ușor”, a mărturisit Gina Pistol.

Citeşte şi: Sofia Vicoveanca a încercat să înfieze o fetiţă în perioada comunismului. Cum a fost refuzată de Nicolae Ceauşescu