Gina Pistol și Smiley i-au enervat la culme pe fanii lor după ce au încercat să facă o glumă: „Chiar mi se pare foarte aiurea”

Smiley și Gina Pistol au primit critici dure din partea internauților după ultima postare din mediul online.

08 feb. 2024, 14:35
Gina Pistol și Smiley i-au enervat la culme pe fanii lor după ce au încercat să facă o glumă: „Chiar mi se pare foarte aiurea”

Smiley și Gina Pistol au încercat să-i amuze pe fani, dar s-au trezit, în schimb, cu o mulțime de reacții negative.

Cei doi sunt foarte activi pe Social Media și își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor. Le povestesc urmăritorilor atât momente frumoase, cât și experiențe neplăcute.

De cele mai multe ori, internauții reacționează frumos la ce împărtășesc cu ei. Există și voci mai critice care nu iartă nimic. Recent, Smiley și Gina au pus un clip video în care au transmis că fiecare plimbare te face să scoți destul de mulți bani din buzunar, pentru restaurant sau cumpărături.

Citește și Mirabela Dauer și-a schimbat religia. Care este noua ei credință. Ce spune artista despre decizia de a se călugări

„Scumpe foc plimbările astea”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care apare alături de soția sa.

Mulți internauți nu au înțeles că a fost un pamflet. Internauții i-au criticat pe artist și partenera sa de viață pentru faptul că fac glume pe seama banilor, dat fiind faptul că o mulțime de persoane își duc cu greu existența în aceste zile.

„Mda…nu înțeleg cum unii cu un statut ca al vostru se gândesc să facă video-uri de genul asta…Adică nu doar că aveți totuși niște venituri deloc modeste, hai sa fim serioși, dar mai și puneți accent pe chestii tip „ce probleme avem noi”. În condițiile în care tot mai mulți de abia își mai plătesc facturile și sunt nevoiți să taie din bugetul pentru alimentație. Dar da, hai să facem video despre ce griji avem noi că nu mai putem da 1500 de lei la coafor…Chiar mi se pare foarte aiurea videoclipul ținând cont de situația actuală. Dar na”, a fost mesajul tranșant al unui internaut.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit