EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune, deși s-a zvonit că între ei s-a rupt orice urmă de iubire. Iată cum au fost surprinși cei doi.

08 feb. 2024, 13:33
EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit
EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Cu toate că în ultimele zile tabloidele au vuit despre despărțirea dintre cei doi, se pare că cei doi ar putea să ia în calcul să își mai dea o șansă. Fosta asistentă TV a fost văzută într-un restaurant din lumea bună a Capitalei, alături de fostul iubit. Sau poate actualul?

De altfel, cei doi păreau liniștiți și relaxați, iar apropierea dintre cei doi este evidentă, mai ales că au decis să mănânce din aceeași farfurie. Bianca pare refăcută total, după ultimele intervenții estetice. Ea renunțat și la mască și acum e gata să se împace cu fostul iubit.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”

Totuși, Bădălău a confirmat recent despărțirea de blondină, ba mai mult, a susținut că nu este deranjat de faptul că aceasta și-ar fi găsit un iubit nou.

„Doamna Drăgușanu, am citit de la voi, că este implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Atunci eu nu mai am ce să discut și înțelegeți voi mai bine lucrurile din declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu”, a afirmat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

Blondina i-ar fi spus adio lui Bădălău după a recurs la o serie de intervenții de înfrumusețare pentru care a trebuit să stea vreme îndelungată la recuperare. Afaceristul nu i-a fost alături, din contră a preferat să se distreze în alte anturaje.

Se pare că Bianca nu pierde deloc vremea și are parte atât de suport fizic, cât și moral. În ultima vreme, blondina a fost văzută tot mai des în compania medicului estetician Auday Al-Ahmad, care a și operat-o. Fosta prezentatoare spune că sunt foarte buni prieteni și se bucură de compania lui, nimic mai mult.

„Da, face parte din echipa de medici care m-au operat, inclusiv sora lui care o bună parte din intervenție m-a cusut. Mi-au fost alături încă din timpul intervenției. A fost important, perioada de recuperare a fost foarte grea, emoțional. Am avut nevoie de încurajări tot timpul, fizic și moral, și am primit asta. Suntem foarte buni prieteni”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăguşanu o apără pe Eva, deşi nu prea se suportă cu Cătălin Măruţă: „Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată”