Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. „Am făcut-o şi pe asta!” VIDEO

Gina Pistol primește cel puţin 1.000 de euro pentru fiecare reclamă făcută pe Instagram. În plus, fosta vedetă de la Antena 1 are și talent muzical pe care Smiley îl valorifică pe YouTube, unde a publicat un videoclip în care cântă împreună, live, pe scena de la Sala Polivalentă.

26 apr. 2023, 16:51
Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. „Am făcut-o şi pe asta!” VIDEO
Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. "Am făcut-o şi pe asta!"

Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. Imaginile sunt de la concertul susținut, anul trecut, de artist, iar clipul prelucrat a fost publicat abia acum pe contul oficial al lui Smiley. „Aia e, am făcut-o și pe asta, Smiley!”, a scris Gina Pistol pe o rețea de socilizare, unde a distribuit videoclipul.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a demisionat de la Antena 1: „Nu-s genul de femeie casnică”

La finalul lunii februarie, Gina Pistol a anunțat încheierea colaborării cu Antena 1. „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mama și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea @chefilacutite și cu o echipă de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. (…) Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Va pup, Gina”, a fost este mesajul prin care Gina Pistol și-a anunțat încheierea contractului cu Antena 1.

Citeşte şi: Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Smiley FOTO