Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Smiley FOTO

Gina Pistol a postat prima poză cu chipul fetiţei sale și a lui Smiley. Josephine, care a împlinit doi ani în luna martie, seamănă leit cu tatăl ei!

28 mart. 2023, 16:22
Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Smiley FOTO
Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. Cu cine seamănă fetiţa ei şi a lui Smiley

Gina Pistol, prima poză cu faţa micuţei Josephine. La doi ani de la naşterea lui Josephine, Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Smiley. Fanii au luat foc şi susţin că micuţa are pletele blonde, cârlionțate, ca ale mamei sale, dar ochii și chipul lui Smiley!

Citeşte şi: Ce salariu încasa Gina Pistol. Vedeta câștiga mii de euro doar pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Gina Pistol și Smiley trăiesc de aproape şapte ani o frumoasă poveste de dragoste, iar acum doi ani a venit pe lume fetița lor, Josephine.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea. Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel”, a declarat Smiley, într-un interviu recent, pentru Click!.

Citeşte şi: Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley pentru totdeauna! Ce i-a gătit la prima întâlnire