Gina Pistol și Smiley, momente emoționante în Ajunul Crăciunului, alături de micuța Josephine. Imaginile care au înduioșat internetul

Gina Pistol și Smiley au intrat în atmosfera Crăciunului și le-au împărtășit și fanilor lor imagini cu ei, dar și cu micuța Josephine. Cei trei petrec împreună această zi specială și se bucură unul de celălalt, acasă.

24 dec. 2023, 17:34

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au împreună o fiică, pe Josephine, care a venit pe lume în luna martie a anului 2021.

Citește și Gina Pistol dezvăluie de ce a decis, de fapt, să se retragă din televiziune. „A fost foarte, foarte greu pentru mine”

Cei doi se bucură se bucură de succes pe plan profesional, dar sunt împliniți și pe plan personal, pentru că au o familie minunată.

Toată lumea știe faptul că Smiley și Gina Pistol sunt niște părinți devotați, mai ales că fac tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp cu fetița lor.

Celebrul cuplu adoră să petreacă timp în compania micuței lor, Josephine, mai ales că acesta este al doilea Crăciun al fetiței, motiv pentru care cei doi părinți și-au dat silința și în privința decorațiilor, după cum se poate observa în imagini.

”Crăciunul înseamnă acasă”

Deși sunt implicați în diverse proiecte care le ocupă timpul, Smiley și Gina Pistol fac mereu tot posibilul să fie cât mai mult prezenți în viața fiicei lor.

În Ajun de Crăciun, cei trei au ales să petreacă timp împreună și să se relaxeze acasă, bucurându-se de diverse activități cu cea mică, lângă brad.

Chiar Gina Pistol a fost cea care a împărtășit câteva imagini cu fanii de pe rețelele de socializare.

Citește și Smiley a dat vestea pe Internet. Este vorba despre Gina Pistol: „A trecut mai bine de o lună”

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: linistea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a fost și mesajul scrie de Smiley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)