Smiley a dat vestea pe Internet. Este vorba despre Gina Pistol: „A trecut mai bine de o lună”

Smiley a dat vestea pe Internet, iar fanii s-au bucurat foarte tare. Și nu doar fanii, ci și Gina Pistol. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar ei împărtășesc multe lucruri pe rețelele sociale, unde se bucură de o comunitate numeroasă.

09 nov. 2023, 20:39
Smiley a dat vestea pe Internet. Este vorba despre Gina Pistol: „A trecut mai bine de o lună”
Smiley a dat vestea pe Internet

Smiley a dat vestea pe Internet. Artistul nu s-a ferit să recunoască în fața tuturor că a rămas fără permis și chiar dacă situația nu este una tocmai roz, acest lucru a bucurat-o pe Gina Pistol, dintr-un punct de vedere. Pornind de la acest subiect, s-au filmat în timpul unui dialog savuros, care a stârnit multe reacții în mediul online.

Citește și: Bucurie totală în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș: „Când l-am anunțat, a sărit în sus de bucurie”

Smiley a dat vestea pe Internet

A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața.”, a început să spună cântărețul.

În timp ce Smiley explicația situația, Gina Pistol a dat o replică neașteptată. „Sunt foarte fericită că nu ai permis.”, a zis vedeta, cu zâmbetul pe buze.

Artistul și-a continuat „discursul”, dar la final i-a scăpat și o glumă, făcând referire la soția lui. „În general, merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a continuat Smiley.

Gina a răspuns afirmativ la întrebarea soțului ei. „Deci, soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc. Ca să îmi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua.”, a povestit artistul.