Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă. Artistul a dezvăluit că abia așteaptă să petreacă cu prietenii până în zori. Ce meniu le-au pregătit invitaților

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape 7 ani, iar sâmbătă, 27 mai, vor ajunge în fața altarului. Recent, artistul a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a dat detalii despre fericitul eveniment.

12 mai 2023, 09:43
Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă. Artistul a dezvăluit că abia așteaptă să petreacă cu prietenii până în zori. Ce meniu le-au pregătit invitaților

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! După ce au anunțat că se căsătoresc, cei doi au și început pregătirile pentru nunta care urmează să aibă loc pe 27 mai. Celebrul cuplu radiază de fericire și abia așteaptă marele eveniment pe care îl pregătesc în cel mai mic detaliu.

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă. Aşa arată ţinuta pe care o va purta în ziua cea mare

La nunta, care se pare că va avea loc în România, vor participa aproximativ 200-300 de invitați a dezvăluit viitorul mire. Vizibil emoţionat, Smiley a recunoscut că are un program încărcat, însă abia aşteaptă să petreacă până în zori alături de prieteni şi familie. Mai mult, artistul a vorbit şi despre ce vor mânca invitaţii. Se pare că din meniul evenimentului nu vor lipsi sarmalele.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a spus Smiley, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Valorea casei este de 300.000 de euro

De meniul de la nuntă se ocupă cei trei chefi de la Antena 1. După ce au colaborat 11 sezoane la Chefi la cuțite, nici nu se punea problema ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să nu-i fie alături Ginei într-un astfel de moment special, astfel că invitații se vor bucura de un meniu de cinci stele.