Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Valorea casei este de 300.000 de euro

Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Ambii sunt vedete cunoscute şi apreciate iar câştigurile sunt pe măsură. Popularitatea le-a adus contracte foarte bine plătite, asigurându-le un stil de viaţă mai bun decât decent.

07 mai 2023, 15:44
Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Valorea casei este de 300.000 de euro
Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol

Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Înainte să formeze un cuplu, artistul locuia în casa pe care şi-a construit-o aşa cum şi-a dorit. După ce a început povestea de dragoste cu blondina, aceasta s-a mutat la el, iar înainte să vină pe lume fetiţa lor, Josephine, au făcute câteva modificări.

Citeşte şi: Gina Pistol, imagine controversată cu Smiley, la puțin timp după ce au făcut anunțul căsătoriei

Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol

Casa are 290 de metri pătrați și o curte imensă. A fost construită în 2011, iar pe atunci a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul. Vila ar costa 300.000 de euro și s-ar fi investit în ea sume mari de bani pentru au transformat în căminul visurilor lor.

Are un living mare, cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Acum Josephine are, spun ei, cea mai frumoasă cameră din toată casa.

Artistul este entuziasmat de cât de minunat a ieșit totul, dar și de cât de primitor și cald este dormitorul fetiței sale care acum are doi ani.

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă

Celebrul cuplu radiază de fericire și abia așteaptă marele eveniment pe care îl pregătesc în cel mai mic detaliu. Deși nu au dezvăluit data la care va avea loc fericitul eveniment și nici locația, Smiley și Gina Pistol spun că pregătirile sunt în toi.

La nunta, care se pare că va avea loc în România, vor participa aproximativ 200-300 de invitați a dezvăluit viitorul mire.

Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii. Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a spus Smiley.