Ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat de judecători, cu doar câteva luni înainte de nuntă

Viitorul sot al Teodorei Becali a vândut produse contrafăcute ale unor branduri celebre precum Chanel, Dior sau Cartier. În toamnă, Mihai si Teodora vor avea o nuntă de jumătate de milion de euro cu 700 de invitati. Numai formatia care va cânta la petrecere a costat 20 de mii de euro, potrivit #romanitv#.

RomaniaTV.net
16 iun. 2019, 06:38
Ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat de judecători, cu doar câteva luni înainte de nuntă

Pregătirile pentru nunta anului sunt în plină desfăşurare. Mirii vor ca evenimentul fie perfect. Numai că, emoţiile au fost dublate de problemele penale pe care le are viitorul ginere a lui Gigi Becali. Theodor Mincu a fost acuzat pentru cotrafacere de mărfuri. Acesta ar fi pus în circulație pe piață produse contrafăcute purtând însemnele unor mărci precum Chanel, Dior şi Cartier. Judecătorii au decis să-i dea o amendă penală de 90 de zile. Trebuie să plătească 50 de lei pentru fiecare zi, adică 4500 de lei. 

Gigi Becali își lăuda recent ginerele. Viitorul Soț al fiicei lui Becali, Mihai, provine dintr-o familie respectată și înstărită.

Acum, după aflarea sentenţei, tinerii se pot ocupa de nuntă. La marele eveniment vor participa nu mai puţin de 700 de invitaţi. Pentru ca totul să meargă strună, patronul FCSB va angaja o firmă de bodyguarzi.

Gigi Becali i-a dat libertate totală fiica lui în organizarea nunții. Singura sa dorință a fost să-i cânte formaţia preferată de muzică machedonească pentru care a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase deja formaţia.

Petrecerea va avea loc la un celebru salon de evenimente. Becali și-a dorit ca masa mirilor să fie placată cu cupru, iar din aranjamentele florale nu vor lipsi copaci înalți de 4,5 metri, potrivit Cancan.ro. Delicatelese cu care vor fi serviți invitații, de tip machedonesc și internațional, vor fi pregătite de bucătari celebri.