Gino Iorgulescu, anunţ teribil despre starea de sănătate a lui Mario: „Are afecţiuni ale creierului”

La aproape jumătate de an de când a provocat accidentul mortal, Mario Iorgulescu se află în continuare într-o stare precară. În cadrul unui interviu, tatăl său a mărturisit cu ce probleme medicale se confruntă. “Are afecţiuni ale lobilor frontali”, a spus Gino Iorgulescu în timpul declarațiilor. 

05 mart. 2020, 07:41
Gino Iorgulescu, anunţ teribil despre starea de sănătate a lui Mario: „Are afecţiuni ale creierului”

Astăzi, la Tribunalul Bucureşti se judecă cererea procurorilor de arestare preventivă în lipsă a lui Mario Iorgulescu. El este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare, pe 19 septembrie 2019, pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu a părăsit Italia. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în vila unde a stat în perioada studenţiei

Anchetatorii s-au deplasat, în aceeaşi zi, la Spitalul Elias, Secţia ATI, unde Mario Iorgulescu era internat din data de 8 septembrie 2019, pentru aducerea la cunoştinţă a calităţii procesuale şi a acuzaţiilor, însă, dată fiind starea de sănătate critică a fiului preşedintelui LPF, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu era oportună.

Pe 23 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până la data de 7 octombrie 2019, când a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, la data de 31 octombrie 2019, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

Potrivit Parchetului, în continuarea demersurilor de audiere a lui Mario Iorgulescu şi, implicit, de aducere la cunoştinţă a acuzaţiilor, la data de 2 octombrie 2019 a fost emis un ordin european de anchetă în acest sens, activitate finalizată de autorităţile judiciare italiene la data de 23 octombrie anul trecut.

În cazul în care va fi emis mandatul, autorităţile române ar putea să le ceară celor italiene să-l încătuşeze pe fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal şi să-l trimită cu forţa acasă, în România,