Gino Iorgulescu, prima reacţie după accidentul produs de fiul său, Mario: Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere

Familia Iorgulescu a transmis, duminică, un comunicat, după ce Mario, fiul preşedintelui LPF, a provocat un accident rutier pe Şoseaua Chitilei, în urma căuia o persoană şi-a pierdut viaţa.

08 sept. 2019, 17:30
Gino Iorgulescu, prima reacţie după accidentul produs de fiul său, Mario: Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie”, se arată în comunicatul semnat de Gabriela si Gino Iorgulescu.

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias. Persoana care a produs accidentul este Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Cine este bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Tânărul avea două fetiţe

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

„În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că din accident a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis Brugada Rutieră.