S-a aflat acum! Cine este bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Tânărul avea doi copii

Accidentul grav produs de fiul șefului LPF a lăsat în spate o familie îndoliată, din Chitila. Mario Iorgulescu a pierdut controlul mașinii sale,a intrat pe contrasens și a făcut praf autoturismul condus de Dany Vicol. Medicii nu au mai putut să-l salveze pe tânărul de 24 de ani.

RomaniaTV.net
08 sept. 2019, 13:33

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui Aston Martin nou-nouț, a fost cel care a provocat accidentul, după ce a scăpat mașina de sub control (martorii spun că din cauza vitezei extrem de mare: 240 de km/oră!). Fiul șefului LPF a făcut praf Audi-ul în care se afla Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, din Chitila, care abia aștepta să ajungă acasă, la cei doi copii ai săi. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață dintr-un impact atât de violent.

Mario Iorgulescu a scăpat însă cu viață și a fost transportat la Spitalul Elias din Bucureşti, starea lui fiind destul de gravă, susțin medicii.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală (INML).