Gino Iorgulescu cere redeschiderea Arenei Naţionale

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că Arena Națională trebuie redeschisă cât mai curând deoarece a fost construită din bani publici, iar publicul nu poate beneficia de ea.

17 feb. 2016, 13:11
Gino Iorgulescu cere redeschiderea Arenei Naţionale

Gino Iorgulescu a adăugat că închiderea stadionului la începutul lunii noiembrie a anului trecut nu poate fi justificată prin faptul că acoperișul retractabil este construit dintr-un material neomologat în România.

CITEŞTE ŞI Arena Naţională rămâne ÎNCHISĂ. Ce au arătat ultimele TESTE efectuate de ISU

„Încercăm împreună cu federația să facem presiune pentru a se deschide Arena Națională pentru că în play-off vor avea loc derby-uri și e păcat ca lumea să nu poată participa în număr cât mai mare la ele.

Dacă acea copertină de la Arena Națională este agreată în Uniunea Europeană, atunci și această țară este în Uniunea Europeană și ar trebui să ne aliniem. Nu văd o mare problemă în a se da acordul pentru a se juca din nou pe acest stadion, mai ales că și echipa națională are meciul amical cu Spania.

Sper să forțăm deschiderea acestui stadion, care este construit din bani publici, dar publicul nu poate beneficia de el’, a spus șeful LPF.