Giovani Becali e optimist: În proporţie de peste 90 la sută naţionala României va juca barajul

Impresarul Ioan Becali a declarat, vineri seară, că reprezentativa României şi-a asigurat în proporţie de peste 90 la sută calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, subliniind că la meciul de marţi cu Turcia s-ar mulţumi cu un 1-0.

RomaniaTV.net
06 sept. 2013, 20:35
Giovani Becali e optimist: În proporţie de peste 90 la sută naţionala României va juca barajul

Unde sunt acum toţi contestatarii? E o bucurie generală, o victorie mare pentru toată naţiunea. Aţi văzut ce probleme ne-au creat ungurii, nu numai pe stadion ci şi pe străzi. A fost o răzbunare într-un mod sportiv, fair-play, le-am arătat că suntem mai buni şi că puteam să câştigăm cu 5-0.

Urmează un meci cu prietenul meu Fatih Terim, dar acolo cred într-o victorie mai puţin lejeră, m-aş mulţumi şi cu un 1-0. Suntem la baraj în proporţie de peste 90 la sută, dacă învingem şi Turcia suntem în proporţie de 96-97 la sută la baraj„, a declarat impresarul Ioan Becali, citat de agenţia Mediafax.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica ‘2, Mihai Pintilii ’31 şi Cristian Tănase ’88.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.