Giovani Becali, obligat de instanţă să facă un test de paternitate

La şase ani după ce a fost chemat în faţa instanţei pentru a recunoaşte că este tatăl unui copil rezultat dintr-o relaţie extraconjugală, judecătorii au hotărât ca fostul impresar să fie supus unui test ADN.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 09:29
Giovani Becali, obligat de instanţă să facă un test de paternitate

Giovani Becali a fost obligat de instanţă să facă un test de paternitate pentru a stabili dacă este tatăl unui copil născut dintr-o relaţie extraconjugală. Becali a fost dat în judecată în 2006 de o femeie care susţine că ar avea un băieţel cu el, dar că acesta refuză să-l recunoască, scriu jurnaliştii de la Click. Aida Giurumescu a intentat proces de paternitate atât în România, cât şi în Austria, ţară în care locuieşte acum femeia.

Aida Giurumescu declară că băieţelul, acum în vârstă de 9 ani, s-ar fi născut în urma unei relaţii pe care ea ar fi avut-o cu Giovani Becali în ţara noastră. Ziarul mai scrie că Becali i-ar fi oferit femeii 40.000 de euro pentru a „stinge” litigiul, dar a fost refuzat.

Aida Kominek Giurumescu are 40 de ani şi vrea ca Ioan Becali să recunoască faptul că este tatăl băieţelului său Bernhard, în vârstă de 9 ani.