Giovani Becali, „şmecher” şi la suferinţă. Se destinde în puşcărie fredonând muzică de operă şi manele

Greii fotbalului nu reuşesc să-şi revină din şoc. Însă situaţia nu este aceeaşi pentru toţi. De exemplu, Giovani Becali face legea şi cântă în celula sa. Fostul impresar fredonează melodii celebre şi gesticulează în stilul caracteristic.

08 mart. 2014, 10:34
Giovani Becali, „şmecher” şi la suferinţă. Se destinde în puşcărie fredonând muzică de operă şi manele

Eu sunt mafiot. Sunt mafiot prin modul meu de a mă comporta. Parchez maşina, dau un million de lei şpagă, mă duc la restaurant, las două milioane de lei şpagă. Eu sunt Giovani Becali, milionarul, şmecherul, mafiotul„, spunea impresarul sportiv în urma cu ceva timp.

Vezi şi: Victor Becali şi-a lăsat soţia plină de datorii. Ce credite uriaşe are la bancă

Aflat în închisoare, Giovani Becali nu lasă capul jos şi nu se resemnează. Fostul impresar râde, glumeşte şi spune că este „şmecher” şi la suferinţă, potrivit cancan.ro. Mai mult, Giovani nu numai că face legea în puşcărie, ci cântă cât e ziua de lungă. Impresarul fredonează melodia de pe coloana sonoră a filmului „Naşul” şi gesticulează în stilul său caracteristic. Însă vărul lui Gigi nu s-a limitat doar la muzica din filmele cu mafioţi.

Giovani Becali schimbă repertoriul şi cântă pasaje din melodia tenorului Luciano Pavarotti. „Cântă „O Sole Mio” şi are aceeaşi mimică ca şi Pavarotti. Pune suflet, însă nu prea îi iese. Aşa se destinde el după gratii, ceea ce este un lucru bun. Are un moral bun, nu este speriat şi are puterea să mai şi glumească„, au declarat surse pentru cancan.ro.

De la „Naşul” şi Luciano Pavarotti, Giovani Becali trece la manele. „Ca boierii ăia mari”, o melodie care face în prezent furori, este fredonată de „mafiot”, însă nu are aceeaşi trăire ca în cazul celorlalte piese.

Citeşte şi: DOSARUL TRANSFERURILOR. Un nou PREJUDICIU la buget, cât ne costă întreţinerea mahărilor din fotbal