Giovanni Becali a făcut prăpăd după ce a intrat într-un cazinou. „N-am văzut aşa ceva în viaţa mea!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit o întâmplare incredibilă care l-a avut în prim-plan pe Giovanni Becali. Acesta a făcut ravagii într-un cazinou din Turcia.

09 feb. 2023, 13:15
Giovanni Becali a făcut prăpăd după ce a intrat într-un cazinou. „N-am văzut aşa ceva în viaţa mea!”
Giovanni Becali a făcut prăpăd după ce a intrat într-un cazinou. "N-am văzut aşa ceva în viaţa mea!"

Giovanni Becali a făcut prăpăd după ce a intrat într-un cazinou. Dumitru Dragomir a povestit că mulţi dintre oamenii de fotbal au pierdut sume colosale la cazinouri, însă Giobanni Becali era unul dintre cei norocoşi. Într-o deplasare în Turcia, Dumitru Dragomir a mers la un cazinou împreună cu celebrul impresar. Fostul şef al LPF   a rămas impresionat de cât de bun jucător era Giovanni Becali, care a reuşit atunci să câştige sume importante de bani. „Am fost o dată în Turcia cu Giovanni… Să fiu al dracului dacă am văzut aşa ceva în viaţa mea! Giovanni e smecher de jocuri. Da, da, da şi a câştigat”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cum trișa Victor Pițurcă la poker şi cum a falimentat, alături de Ioan Becali, cazinoul unor ruşi. „Toată viața au făcut doar ciordeală!” VIDEO

Dumitru Dragomir a mai dezvpluit că Gigi Becali şi Giovanni Becali s-au liniştit între timp. „Ei de-ai naibii făceau prostii în cazinou ca să le interzică cazinoul… Nu se puteau abţine!”, a mai povestit Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Întrebat de ce a mers la cazinou, Dumitru Dragomnir a răspuns: „De prost. Și eu m-am dus. Ăia fură toată populația care se duce acolo!”. „Culmea e că nu mai intru de 10 ani în cazinouri, dar sfătuiesc pe toată lumea: băi, copii, nu intrați în cazinouri! Cazinoul e cel mai mare hoț de pe fața pământului. În toate cazinourile din lume este hoție pe față. Nu te obligă nimeni, dar e bine e să nu te duci, să ai educația necesară să nu te duci!”, a mai spus Dumitru Dragomir.