Giovanni Becali a părăsit Penitenciarul Rahova

Giovani Becali s-a intors, joi, la Penitenciarul Slobozia, asta dupa ce a fost externat de la Spitalul Penitenciar Rahova, acolo unde a fost transferat dupa ce a tras de fiare si a suferit o ruptura musculara.

RomaniaTV.net
18 iul. 2014, 10:33
Giovanni Becali a părăsit Penitenciarul Rahova

Ioan Becalia suferit o ruptură musculară în timp ce făcea exerciţii fizice. El a fost mutat de la Penitenciarul Slobozia la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru a fi operat. 

Potrivit România TV, în timpul unui astfel de exerciţiu Ioan Becali a suferit o ruptură musculară. Gravitatea situaţiei a determinat transferul său la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a stat sub supraveghere.

Giovani Becali a parasit, joi, Penitenciarul Rahova. Fostul impresar, retinut in Dosarul Transferurilor si condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare, era inchis la marginea Bucurestiului de luna trecuta, atunci cand a fost adus de urgenta, de la Slobozia, pentru a fi operat.

Veste DEVASTATOARE pentru Ioan Becali. DECIZIA care îl poate RUINA

La jumatatea lunii iunie, Ioan Becali a fost internat in Spitalul Penitenciar Rahova si supus unei interventii chirurgicale de urgenta, asta dupa ce a efectuat efort fizic si a suferit o ruptura musculara. Mai pe scurt, Giovani a tras de fiare pana s-a rupt, iar apoi a ajuns la bisturiu, scrie cancan.ro

Gigi Becali a sărit la bătaie cu un alt puşcăriaş. Vezi motivul pentru care s-au luat la harţă

Ioan Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor, ispăşeşte un regim de detenţie închis la Penitenciarul Slobozia şi încearcă să suplinească lipsa mişcării cu exerciţii fizice.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE. Ce face clanul Becali în puşcărie pentru a obţine reducerea pedepselor