Giovanni Becali îl desfiinţează pe Djokovic: „Disperarea lui m-a lăsat cu un gust amar. A stat ca un ţigan să se certe cu ei”

Expulzarea lui Novak Djokovic din Australia, după ce acesta a pierdut apelul depus la decizia ministrului Imigrării, continuă să producă reacţii vehemente, ultima venind din partea impresarului Giovanni Becali.

18 ian. 2022, 11:43
Giovanni Becali îl desfiinţează pe Djokovic: „Disperarea lui m-a lăsat cu un gust amar. A stat ca un ţigan să se certe cu ei”

Giovannis Becali a comentat extrem de dur atitudinea lui Novak Djokovic, nr. 1 ATP, care a făcut tot posibilul pentru a participa la US Open, în cursa sa pentru a câştiga al 21-lea titlu de Grand Slam, cu care i-ar depăşi în topul celor mai buni jucători din istorie pe Rafael Nadal şi Roger Federer.

„Djokovic s-a luptat cu un sistem și cu legea unei țări, care e foarte clară. La valoarea lui Djokovic, disperarea lui de a juca acest turneu în pofida tuturor greutăților, m-a lăsat cu un gust amar.

Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, acolo, pe pistă, trebuia să te retragi. Când ți-au spus aia că ’stai puțin, că stai la hotel’, el trebuia să le zică, ’măi, fraților, nu stau la hotel, mă duc acasă și când va lămuriți, mă chemați voi’.

A stat ca un rrom, ca un țigan în limbaj popular, să se certe cu ei. Nu e o formă de rasism, eu am trăit numai printre ei. Italienii spun țigan și la un jucător care merge din echipă în echipă, prin diverse țări.

Și familia i-a îngreunat situația. Credea că vor transmite un ecou așa de mare încât să-l lase”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3, victorie facilă în primul tur la Australian Open 2022