Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica. Motivul pentru care s-a reapucat de cântat: „Nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului”

Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica. Chiar dacă o bună bucată de vreme s-a retras din lumina reflectoarelor și din viața publică, a avut numeroase perioade de glorie prin care s-a făcut remarcată datorită talentului ei, astfel că fanii nu au uitat-o.

10 mai 2023, 10:29
Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica. Motivul pentru care s-a reapucat de cântat: „Nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului”
Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica

Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica. Recent, a surprins pe toată lumea cu noua melodie prin care și-a anunțat întoarcerea la marea ei pasiune. Artista a explicat ce anume a determinat-o să facă acest pas.

Citeşte şi: Giulia Anghelescu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Ce a pățit vedeta

Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica

Giulia Anghelescu a fost susținută de către soțul ei, dar și cei doi copii, pentru a se reîntoarce la muzică și a face ceea ce iubește cel mai mult. Cu toate astea însă, a avut numeroase momente în care a vrut să renunțe, considerând că nu mai poate face față stilului ei de altădată.

Într-un final, a făcut marele pas, şi abia aşteaptă ca cei doi copii să meargă cu ea la concerte. „M-am întors pentru că am o gașcă de susținători. În primul rând, copiii, soțul și familia. Sinceră să fiu, deși am fost cu frâna de mână trasă în acest domeniu pentru că nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului care vine cu toată nebunia, în momentul în care s-a lansat piesa și au început să îmi scrie oameni pe care nu îi cunosc, mi-am dat seama că nu am gândit-o bine și că lumea chiar își dorea să fac ceva în acest sens.

Aveam o altă percepție despre treaba aceasta, dar mă bucur că m-am lăsat dusă de val și mi s-a schimbat ideea despre treaba aceasta cu muzica.

Am avut colaborarea pe care mi-am dorit-o, cu Dirty Nano. Acum mă concentrez foarte tare pe piesele următoare, care cred că o să fie doar cu mine, să vedem. Colaborări sunt deja în pregătire și o să vedeți despre ce este vorba. Sunt lucruri pe care le-am așteptat foarte mult timp și care se vor întâmpla în viitorul apropiat.

Nu știu, când o să vină momentul potrivit. (n.r. o să cânte cu Antonia) Sunt absolut convinsă că amândouă avem această dorință, dar niciuna nu se stresează prea mult în acest sens. Dacă va fi să fie, o să fie. Dacă o să fie să se întâmple, cu siguranță se va întâmpla și noi vom fi foarte fericite‘, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.