Giulia Anghelescu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Ce a pățit vedeta

Giulia Anghelescu este mai mereu cu zâmbetul pe buze și împarte din energia ei și celor din jur. Iată însă că mai există și momente în viață, în care ești copleșit de emoții așa cum i s-a întâmplat recent. Vedeta a izbucnit în lacrimi chiar de ziua ei.

11 nov. 2022, 19:06
Giulia Anghelescu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Ce a pățit vedeta

Giulia Anghelescu este mai mereu cu zâmbetul pe buze și împarte din energia ei și celor din jur. De curând, aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, iar surprizele s-au ținut lanț. Prietena ei Antonia a reușit să o facă pe Giulia să lăcrineze.

Giulia Anghelescu, cu lacrimi în ochi de ziua ei

Se știe foarte bine că Antonia este una dintre cele mai bune prietene pe care le are Giulia, așa că i-a făcut acesteia o surpriză de proporții. Mai exact, soția lui Alex Velea i-a dăruit acesteia o pisică. Cum aceasta împarte toate momentele frumoase cu fanii ei, a ținut să le arate și urmăritorilor săi ce cadou a primit.

,,Nu este nevoie de descriere… Ea este Kira.”, a scris Giulia Anghelescu, pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat numai comentarii frumoase despre noul membru al familiei, Kira. Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să o felicite.

„La mulți ani, iubito! Când au trecut toți anii ăștia? A fost un drum lung, dar am! reușit!”, a fost mesajul postat de Antonia de aniversarea Giuliei Anghelescu.

Giulia a împlinit de curând 38 de ani și se poate declara împlinită din toate punctele de vedere. Cei doi copii pe care îi are o împlinesc și o țin mai tot timpul în priză, dar și soțul ei îi este alături și o încurajează de fiecare dată. Mai mult decât atât, Giulia are foarte mulți prieteni care nu o lasă niciodată la greu, mai ales că este în lumea showbizului de la 16 ani, atunci când a debutat în trupa Candy, formație care în anii 2000 făcea furori printre adolescenți. Printre piesele de renume ale acestui grup ,, Lasă-mă în pace” sau ,, Mergem la mare”.

Citește și: Giulia Anghelescu, veste proastă primită înainte de Sărbători! Șefii de la Prima TV vor să renunțe la show-ul „Hai cu fetele!”Citește și: Tragedie inexplicabilă în Italia. Două surori românce au murit lovite de tren