Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu. „A fost dificil și dureros”

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu sunt căsătoriți de 17 ani, însă puțini știu prin ce au trecut cei doi de-a lungul timpului. 

07 apr. 2021, 08:46
Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu. „A fost dificil și dureros”

Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu. Cei doi formează unul dintre cele mai stabile și apreciate cupluri din showbiz. În cadrul unui interviu, fosta solistă a trupei Candy a scos la iveală detalii intime după 17 ani de relaţie.

Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a dezvăluit că ea și soţul ei s-au cunoscut pentru prima oară la o emisiune TV, dar nu a fost dragoste la prima vedere. Abia după doi ani de când s-au cunoscut au realizat că vor să fie mai mult decât simpli prieteni și au decis să înceapă o relație. Artista a mai declarat că soțul său a avut puțin mai mult de lucru cu ea, dat fiind faptul că aceasta ieșise dintr-o relație de 7 ani!

„Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a declarat Giulia Anghelescu, potrivit Viva!.

Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu. Zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”

Artista a ținut să precizeze că au existat multe momente dificile și dureroase, însă nu s-a lăsat nicio secundă și a continuat să lupte pentru bărbatul iubit. „A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a spus Giulia Anghelescu.