Giulia Anghelescu, Vlad Huidu și copiii lor, infectați cu Covid. În ce stare sunt

Giulia Anghelescu, Vlad Huidu și cei doi copii ai lor au fost infectați cu Covid.

03 ian. 2022, 19:54
Giulia Anghelescu, Vlad Huidu și copiii lor, infectați cu Covid. În ce stare sunt

Giulia și familia ei își programaseră o vacanță în Austria, la schi, chiar în această perioadă, însă virusul i-a obligat să-și anuleze planurile.

Anunțul a fost făcut de artisă pe rețelele sociale. Le-a mărturisit fanilor că nu se aștepta niciun moment să aibă Covid, chiar dacă avea simptome.

Deși noul an a început cu probleme de sănătate pentru Giulia, artista nu și-a pierdut optimismul și simțul umorului.

Starea ei și a copiilor e stabilă în momentul de față. S-au izolat la domiciliu și vor petrece acolo următoarele 14 zile.

,,Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și totuși lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria dar atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă!!! Vă pupam! Stay safe!”, a scris Giulia pe contul său de Instagram

Fanii i-au pus o mulțime de întrebări după acest anunț, iar Giulia a promis că sunt bine și că îi va lămuri cât de curând.

,,Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!”, a mai spus Giulia pe rețelele sociale.

Citește și Giulia Anghelescu, veste proastă primită înainte de Sărbători! Șefii de la Prima TV vor să renunțe la show-ul „Hai cu fetele!”

Citește și Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu. „A fost dificil și dureros”