Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express: „Un cuplu căsătorit și cu copii e normal să se bucure de fiecare moment de intimitate”

Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express. Cei doi formează unul dintre cele mai longegive cupluri din showbiz și se mândresc cu relația, dar și cu fiica lor. Cu toate astea, au avut curajul să trăiască experiența de la Antena, despre care spun că a fost cea mai frumoasă din viața lor.

14 feb. 2024, 09:00
Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express: „Un cuplu căsătorit și cu copii e normal să se bucure de fiecare moment de intimitate”
Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express

Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express. După ani de relație, ambii își recunosc defectele și le acceptă, astfel încât relația lor să nu aibă de suferit. Mai mult, s-au bucurat de orice moment în care au fost singuri, pentru că, fiind căsătoriți de mult și având um copil, e normal să se întâmple asta.

Citește și: Câți bani au luat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, pentru participarea la America Express: „Ne-am întors acasă mai bogați”

Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express

Singurele momente mai tensionate, puține la număr, au fost cele în care eu și Vlad ne grăbeam să facem lucruri fără să înțelegem foarte bine ce avem de făcut. Uneori, eu încercam să îl repun pe el pe direcția corectă și deveneam cicălitoare, dar până la urmă orice femeie e uneori așa, iar el mă cunoaște îndeajuns de bine încât să nu se supere pe mine.

Cred că Vlad se referea la serile în care nu cădeam leșinați de oboseală (râde), majoritatea zilelor le încheiam fără să mai avem putere măcar să ne spunem „noapte bună!. Însă un cuplu căsătorit și cu copii cred că e normal să se bucure de fiecare moment de intimitate pe care îl prinde„, a declarat Giulia, pentru Viva.ro.

Vlad Huidu spune că se completează foarte bine cu soția lui și chiar dacă mai apar divergențe între ei, reușesc să le rezolve și să depășească momentul.

Secretul relației noastre e faptul că ne completăm foarte bine și, chiar dacă ne mai dezechilibrăm uneori, reușim să ne punem pe poziție destul de repede. Soția mea are tendința să fie cicălitoare uneori, dar nu îndeajuns de tare încât să mă deranjeze acest lucru„, a spus și Vlad Huidu.