Vlad Huidu, enervat la culme de Giulia Anghelescu, la America Express: ”Sunt de vină pentru că tușesc? Trebuie să recunoști că ești cicălitoare”

Unul dintre cuplurile apreciate din cadrul emisiunii America Express este format din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. În timpul unei probe difuzate în ediția de duminică seară, 26 noiembrie, cei doi nu și-au mai putut stăpâni nervii și s-au certat în fața camerelor de luat vederi.

27 nov. 2023, 10:38
Vlad Huidu, enervat la culme de Giulia Anghelescu, la America Express: ”Sunt de vină pentru că tușesc? Trebuie să recunoști că ești cicălitoare”

Concurenții de la America Express au avut de cumpărat cel puțin 6 alimente diferite cu cel mult 1 dolar, dar, din cauza presiunii, Giulia și soțul ei s-au certat teribil.

Citește și O nouă eliminare la America Express 2023. Echipa a părăsit competiția spre surprinderea colegilor. Nimeni nu se aștepta: „Am avut un strop, așa, de dezamăgire”

De data aceasta, după ce au terminat de făcut primele livrări, concurenții au descoperit că, de fapt, îi mai așteaptă o livrare, una mult mai importantă.

„Livrările nu s-au terminat! Următoarea livrare va fi și cea mai importantă. O familie săracă are nevoie de ajutor pentru a cumpăra alimente pentru săptămâna care urmează.

Se pare că Guamote este cel mai ieftin oraș din Ecuador. Familiile au trimis bugetul lor pe o săptămână, care este de un dolar. Trebuie să cumpărați cel puțin 6 alimente diferite de pe listă.

Familiile vor fi recunoscătoare. Folosiți-vă talentul de negociator. Jocul de amuletă va avea loc în Gruta Catolica Virgen de Aqua Santa Maria din orașul Chunchi.

Pe drum trebuie să vă opriți în orașul Tixan, la Gasolinera Tixan, de unde veți fi transferați din cauza unor alunecări de teren. Primele trei echipe care vor livra alimentele vor participa la jocul de amuletă. Familiile vă așteaptă împreună cu mine”, a scris Irina Fodor în plicul cu misiune.

Echipele n-au stat pe gânduri și au încercat să facă rost de cât mai multe ingrediente de pe listă.

Când banii n-au mai fost de ajuns, concurenții au încercat să convingă vânzătorii să le ofere în mod gratuit unele fructe.

Citește și America Express 2023. S-a aflat care va fi prima echipă eliminată din concurs. Iată cine se bucură, momentan, de imunitate

Vlad Huidu: ”Mă cerți în continuu”

Pe drum, din cauza efortului de pedalat, Vlad Huidu a început să tușească destul de intens. „Nu mai tuși așa!”, i-a zis Giulia Anghelescu sotului ei.

„Tușesc că nu mai pot, am pedalat! Nu mă mai certa! Mă cerți în continuu că tușesc că am pedalat, iubita mea!”, a răbufnit acesta.

„Ok, dacă faci eu aștept aici. Aștept să te calmezi”, a zis Giulia.

„M-am calmat”, a încercat soțul să se apere.

„Nu, nu mai fac nimic! Nu mai plec de aici până nu te calmezi”, a zis Giulia, care s-a oprit în timpul misiunii și s-a certat cu soțul ei.

Apoi, Vlad Huidu a recunoscut faptul că „a urlat”, enervat de observațiile făcute de soția lui la această misiune.

„Eu sunt de vină cu tușesc? Tușesc de plăcere?! Trebuie să recunoști că ești cicălitoare!”, a zis la testimonial Vlad Huidu.