Gluma lui Joe Biden după preluarea Crimeii: RUSIA rămâne SINGURĂ, în PIELEA GOALĂ, în faţa lumii

Primele comentarii în administraţia americană, după ce Rusia a preluat controlul în Crimeea, au fost făcute de către vicepreşedintele american Joe Biden,  care a spus că Rusia a rămas în "pielea goală" după invazia în Crimeea.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 21:11
Gluma lui Joe Biden după preluarea Crimeii: RUSIA rămâne SINGURĂ, în PIELEA GOALĂ, în faţa lumii

În cadrul unei conferinţe de presă alături de premierul polonez Donald Tusk, desfăşurată la Varşovia, vicepreşedintele american Joe Biden a făcut o glumă pe seama preluării controlului asupra Crimeii de către Rusia, după rerendumul de duminică, din teritoriul autonom al Ucrainei.

Biden a spus că după aceste acţiuni forţate, Rusia a rămas „singură” şi „în pielea goală” în faţa lumii întregi. Când a făcut aceste afirmaţii, vicepreşedintele american s-a referit la faptul că Rusia se va izola singură după recentele ei acţiuni în Ucraina, care au fost condamnate de către comunitatea internaţională.

Vorbind în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă cu premierul polonez Donald Tusk, la Varşovia, Biden a afirmat că „Rusia s-a izolat singură când a opus dreptul său de veto în Consiliul de Securitate”, privind rezoluţia care condamna secesiunea Crimeii, ca fiind nelegitimă, scrie Business Insider.

„Până şi China a decis să nu o susţină şi s-a abţinut de la vot”, a mai spus Biden. Vicepreşedintele american este într-un turneu prin Europa pentru a-i „linişti pe aliaţii” care sunt îngrijoraţi de agresivitatea acţiunilor Rusiei în Ucraina.