Glumă misogină făcută de un celebru doctor din România. Comentarii scandaloase: „Adică îi dai peste gură… bravo, boss!”

Amin Zahra, medic specialist de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, a stârnit o adevărată furtună în mediul online după ce a postat un mesaj controversat.

09 iun. 2023, 16:28
Glumă misogină făcută de un celebru doctor din România. Comentarii scandaloase: „Adică îi dai peste gură… bravo, boss!”
Glumă misogină făcută de un celebru doctor din România. Comentarii scandaloase: "Adică îi dai peste gură… bravo, boss!"

Glumă misogină făcută de un celebru doctor din România. Devenit cunoscut publicului în special în timpul pandemiei, când a vorbit adesea despre lupta din spitale cu noul coronavirus și a promovat vaccinarea, Amin Zahra este israelian, născut în Ierusalim, dar a obținut și cetățenia română.

Medicul are peste 45.000 de urmăritori pe Facebook şi a postat pe contul său o glumă care a stârnit însă numeroase reacții, unele dintre ele cu adevărat misogine: „Bărbat adevărat ești atunci când știi cum să faci o femeie să tacă. #ANESTEZIE #SEDARE #TACERE”.

Citeşte şi: Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. „Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!”

Postarea a strâns mii de aprecieri, dar a stârnit şi numeroase interpretări. „Bandă izolatoare, este la promoție!”, „La mine e 2 în 1 se trezește și odihnită”, a răspuns medicul. „Nu știu ce să zic. Dacă tace femeia, înseamnă că nu simte nimic! Eu nu cred că e de bine!”, „Dacă bărbatul tace înseamnă că este gânditor, dar dacă femeia tace … gânditorul are probleme!”, a venit replica lui Amin Zahra. „Bine de ştiut, d-le Doctor! Aşa un bărbat adevărat nu-mi doresc şi nici nu-mi trebuie!”, „Mi-ai rupt inima…”, a răspuns Amin Zahra.

Citeşte şi: Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. E putred de bogată, dar când nu apare la TV se îmbracă extrem de umil

Alte comentarii sunt în aceeaşi notă: „Am găsit și asemănarea între stomatologi și anesteziști”, „Câți bărbați nu și-ar dori să aibă competențe în anestezie?! Dar mna…ce să faci?”, „Dar și să te ferească cerul să te afli în preajma ei când începe să treacă anestezia și să prindă glas”, „Uite că am găsit și asemănarea între stomatologi și anesteziști. Putem face orice femeie să tacă”, „Adică îi dai peste gură… bravo, boss!”, „Doctore, să înțeleg că un bărbat adevărat le are cu anestezia? Frumos și puțin răutăcios. E de stand-up! Rad în hohote!”.