Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. „Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!”

Lucian Becali, unul dintre nepoţii latifundiarului din Pipera, a reacţionat scandalos după ce Stephan Pelger, unul dintre creatorii de modă cunoscuți în spațiul public din România, a fost găsit spânzurat, de un vecin, în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei.

09 iun. 2023, 16:12
Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. „Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!”
Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. "Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!"

Lucian Becali, reacție după sinuciderea designerului Stephan Pelger. De-a lungul timpului, creatorul de modă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, prima oară când avea doar  10 ani. CU toate acestea, moartea sa nu l-a impresionat deloc pe unul dintre nepoţii lui Gigi Becali.

Citeşte şi: VIDEO Șocant! Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă! A băut 12 pahare de vin singur pe o terasă și a sudat țigările câteva ore bune! Emoțional… era o epavă!

„Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul,nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeti în depresie”! Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a este posterea de pe Facebook a lui Lucian Becali.

Citeşte şi: Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis. A fost înfiat și crescut de familia episcopului de la Biserica Neagră

Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat şi ar fi suferit de depresie. Acesta anunța în urmă cu câteva luni că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi. „La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a fost mesajul transmis de Poliția Capitalei.