Gluma sinistră făcută de Tzanca Uraganu după moartea Reginei Elisabeta a II-a! “Nu m-am înţeles la preţ şi nu mai m-am dus!”

Regina Elisabeta a II-a a murit, joi, la 96 de ani. Înmormântarea Reginei va fi, conform tradiţiei, una de stat, o onoare rară rezervată în mare parte monarhilor.

09 sept. 2022, 07:32
Gluma sinistră făcută de Tzanca Uraganu după moartea Reginei Elisabeta a II-a! “Nu m-am înţeles la preţ şi nu mai m-am dus!”

Tzanca Uraganu, glumă sinistră după după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

„M-a sunat pe mine cineva din Anglia dacă pot să vin acolo să cânt la Regina Angliei, care a murit, dar nu ne-am înţeles la preţ şi nu m-am mai dus”, a spus Tzanca Uraganu, pe Tik Tok.

 

Vă reamintim că Regina Elisabeta a II-a a murit, joi după -amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani.

„Moartea dragei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele”, a transmis, într-un comunicat oficial, noul suveran al Marii Britanii.

Citeşte şi: Membrii Familiei Regale Britanice au vegheat-o pe Regină până în ultimele clipe de viaţă. BBC şi-a suspendat programul la zi. UPDATE: Meghan Markle nu l-a însoţit pe Harry la Balmoral

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc, cel mai probabil, în cea de-a zecea zi de la decesul său, după cinci zile de priveghi. Înmormântarea Reginei va fi, conform tradiţiei, una de stat, o onoare rară rezervată în mare parte monarhilor.

Citeşte şi: Peripeţiile Reginei Elisabeta a II-a în timpul vizitei soţilor Ceauşescu la Londra. Regina a fost nevoită să se ascundă în tufişuri pentru a-i evita şi a avertizat paza Palatului Buckingham să ascudă obiectele de valoare din camera cuplului prezidenţial al României GALERIE FOTO+VIDEO

Funeraliile de stat vor avea loc la Westminster Abbey. Sicriul va fi purtat de la Westminster Hall într-o procesiune până la abaţie. Se vor păstra două minute de reculegere în toată ţara. După slujba de o oră, o mare procesiune ceremonială va însoţi sicriul până la Hyde Park, unde va fi transferat din trăsura cu tunuri în maşina funerară de stat şi va călători spre Windsor. După o procesiune prin Windsor, va avea loc o slujbă de înmormântare la Capela St George, Castelul Windsor, în timpul căreia sicriul va fi coborât în cavoul regal.