Glume macabre: Cinci vedete ucise de site-urile de socializare

Milioane de adolescente au vărsat lacrimi când au citit ştirea că idolul lor, Justin Bieber, a murit într-un accident de maşină. Din fericire, informaţia s-a dovedit falsă. Internetul este o sursă nelimitată de informaţii.Multe dintre ele însă sunt departe de a fi adevărate. Justin Bieber, Lil Wayne, Bon Jovi sunt doar câteva dintre celebrităţile care au fost victimele glumelor macabre.

09 mart. 2014, 21:32
Glume macabre: Cinci vedete ucise de site-urile de socializare

Bear Grylls
Zvonul că prezentatorul Bear Grylls ar fi murit care a circulat în urmă cu câteva zile pe reţelele de socializare a creat panică în rândul fanilor. Potrivit acestei ştiri false realizatorul TV, Bear Grylls, cel care a devenit cunoscut pentru emisiunile de aventură realizate pentru postul Discovery, ar fi fost muşcat mortal de un crocodil. Starul şi-a liniştit fanii postând un mesaj pe Twitter: „M-au întrebat multe persoane dacă am murit. Le răspund că sunt în viață. Slavă Domnului!”.

Bon Jovi

La sfârşitul lui 2011, fanii cântăreţului s-au întristat când au citit titlul: Bin Jovi a murit. Potrivit ştirii lansate de un site, starul fusese găsit fără suflare în apartamentul său şi, în ciuda încercării manevrelor de resuscitare, medicii nu i-au mai putut salva viaţa. 
Pentru a dovedi că totul nu a fost decât o alarmă falsă, Bon Jovi s-a fotografiat cu o foaie în mână pe care scria „Raiul arată foarte mult cu New Jersey”. Imaginea postată pe Twitter i-a liniştit pe fanii artistului, care trimiteau deja mesaje de condoleanţe familiei şi membrilor trupei.

Jackie Chan

Nici celebrul actor şi maestru de arte marţiale nu a fost ocolit de farse. Despre moartea lui Jackie Chan au existat numeroase zvonuri. În 2011, se scria că starul a decedat în urma unui atac de cord. La scurt timp, actorul a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter în care dezminţea zvonurile.

Justin Bieber

Justin Bieber a murit într-un accident de mașină. Sunt cuvintele care au întristat milioane de adolescente. Potrivit informaţiei care a făcut vâlvă pe internet în luna februarie, starul suferise un accident cumplit de maşină, în timp ce conducea cu 125 kilometri pe oră. La scurt timp însă s-a dovedit că ştirea nu era altceva decât o glumă proastă.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro