Godsmack, show de excepţie la Bucureşti. Îşi doresc să revină în România

Godsmack, una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal din Statele Unite ale Americii, a susţinut un concert de zile mari sâmbătă, la Arenele Romane din Bucureşti. Aproape 4.500 de persoane au asistat la concertul Godsmack, trupă aflată în premieră în România.

28 iun. 2015, 19:06
Godsmack, show de excepţie la Bucureşti. Îşi doresc să revină în România

Membrii trupei Godsmack, solistul şi compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill şi toboşarul Shannon Larkin, s-au întâlnit cu publicul român, vineri, în cadrul concertului din Bucureşti, organizat de Phoenix Entertainment.

Rockerii din Boston, Massachusetts, s-au declarat încântaţi atât de publicul de la Arenele Romane, cât şi de România, unde îşi doresc să revină.

Godsmack şi-a delectat fanii cu un concert de aproape două ore, în care au cântat hituri precum „Whatever”, „Voodoo”, „Awake”, „The Enemy”, „I Stand Alone”, dar şi cu piese de pe „1000hp”, albumul apărut în luna august.

Formaţia se află în prezent în preferinţele publicului, anul viitor având invitaţii la festivaluri precum Download, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

Trei albume consecutive ale trupei Godsmack („Faceless” – 2003, „IV” -­ 2006 şi „The Oracle” – 2010) au intrat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200. De asemenea, grupul are 19 hituri incluse în Top 10, dintre care 15 au fost în Top 5.

Liderul trupei, Sully Erna, a fost solicitat de Martin Scorsese să joace în cel mai recent film al sau, “Bleed for This”, alături de Miles Teller, Katey Sagal, Tom DeNucci şi alţii. Mai mult, după ce a luat lecţii de actorie de la Susan Batson (care a lucrat cu Tom Cruise şi Nicole Kidman), Erna tocmai a terminat filmările la un nou serial de televiziune. În episodul pilot, el joacă împreună cu David Labrava şi Drea de Matteo (Happy şi Wendy Case) din “Sons of Anarchy”.