Gogoaşă din „Trăsniţii”, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Nu sunt singur. Mă vizitează un stol de porumbei, dar unul nu pleacă”

Constantin Zamfirescu sau Gogoasă din Trăsniţii, aşa cum îl ştie toată lumea, a fost diagnosticat cu cancer, chiar el fiind cel care a postat anunţul trist pe pagina sa de Facebook. Actorul este optimist şi încrezător că totul se va termina cu bine.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 12:09
Gogoaşă din „Trăsniţii”, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Nu sunt singur. Mă vizitează un stol de porumbei, dar unul nu pleacă”

Recent, într-o postare făcută pe reţelele de socializare, Constantin Zamfirescu a mulţumit tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă şi a mărturisit că nu se simte demoralizat, ba din contră, are moralul ridicat.

Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine.

Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer.

De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el. Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme.
Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre.
Să ne revedem cu bine!

Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur”, a scris personajul Gogoaşă pe Internet.

Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine. Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de…

Publicată de Constantin Zamfirescu pe Duminică, 25 octombrie 2020