Gogoașă din ”Trăsniții NATO”, dezvăluiri șocante! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”

Toți îl cunosc pe Gogoașă din celebrul serial românesc ”Trăsniții în NATO”, însă nu mulți știu prin ce a trecut actorul în ultimii ani din viața sa. Ce s-a ales de Constantin Zamfirescu, află în rândurile următoare.

05 dec. 2023, 22:29
Gogoașă din ”Trăsniții NATO”, dezvăluiri șocante! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”

Gogoașă a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer, iar acum a vorbit despre starea de sănătate actuală.

Citește și Actorul Arash Mir-Ahmadi a murit subit la 52 de ani

Probabil că toată lumea își aduce aminte de celebrul sitcom românesc „Trăsniții în NATO”, mai ales că a făcut furori la vremea lui pe postul PrimaTV, iar personajele spumoase au rămas în mentalul colectiv.

Actorul care a interpretat personajul Gogoașă a devenit faimos pentru replicile savuroase pe care o țară întreagă le știa. Totuși, viața nu a fost prea roz pentru actorul Constantin Zamfirescu.

Bărbatul a ajuns în punctul în care a fost nevoit să lucreze suplimentar și să câștige banii și în alt mod.

Mai mult de atât, actorul s-a confruntat cu o boală îngrozitoare care i-a luat mult din vitalitate.

De multe ori se întâmplă ca cel care le aduce întotdeauna zâmbetul pe buze să sufere, de fapt, mai mult decât ceilalți.

Încă de la o vârstă fragedă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu doar câțiva ani a primit un diagnostic crunt.

Toți cei care îl cunosc pe Constantin Zamfirescu știu că actorul este întotdeauna optimist și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a fost greu încercat de soartă.

”Dacă mansarda e întreagă, restul se repară”

În ciuda problemelor sale de sănătate, a preferat să devină actor de comedie și să le transmită și celor de acasă o energie bună.

În urmă cu doar câțiva ani, Gogoașă din celebrul serial „Trăsniții” a primit o vestă tragică, după ce a fost diagnosticat cu cancer la rinichi.

Te-ar putea interesa și Doliu uriaș în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial a murit după o luptă crâncenă cu depresia

A urmat apoi o luptă grea cu boală, dar și o operație în urma căreia i s-a extirpat unul dintre rinichi.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu.

Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok. Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu!

Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și

să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a mărturisit Gogoașă în cadrul unei emisiuni TV.