Gol cu capul, în prelungiri. O asemenea reuşită nu a mai fost văzută la un meci de hochei VIDEO

Final de meci inedit în campionatul profesionist nod-american de hochei, NHL. Un gol insolit, marcat cu capul, a provocat confuzie generală, atât în rândul spectatorilor, cât şi al arbitrilor.

20 mai 2015, 09:55
Gol cu capul, în prelungiri. O asemenea reuşită nu a mai fost văzută la un meci de hochei VIDEO

Meciul al doilea al finalei Conferinţei de Vest a NHL, disputat între Anaheim Ducks şi Chicago Blackhawks a fost unul pasionant, decis în urma prelungirilor, după ce la finalul celor trei reprize regulamentare scorul era egal, 2-2. În timpul unei lupte intense, dusă în preajma porţii celor de la Anaheim, pucul a ricoşat din crosa unui jucător în casca lui Andrew Shaw, de la Chicago, de unde a intrat în poartă.

Vezi şi Reflex miraculos, pe gheaţă. Parada excepţională a unui portar de hochei VIDEO

Faza, inedită pe un patioar în cel mai prestigios campionat de hochei al planetei, a provocat confuzie generală inclusiv printre arbitri, deşi regulamentul precizează că este imperativ ca un gol ă fie înscris cu crosa pentru a fi validat.

Vezi şi Vladimir Putin a marcat opt goluri într-un meci de hochei. Imagini memorabile cu preşedintele Rusiei VIDEO

Golul a fost în cele din urmă anulat, după câteva minute de consultări, dar Chicago Blackhawks tot a reuşit să câştige meciul, printr-un gol valabil al lui Marcus Kruger. Scorul la general al finalei este acum 1-1.