Gol din foarfecă de la 30 de metri reuşit de Ibrahimovic în meciul cu Anglia VIDEO

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a marcat, miercuri, un gol din foarfecă de la circa 30 de metri în meciul amical Suedia - Anglia, scor 4-2, reuşita jucătorului suedez stârnind admiraţia conaţionalilor săi, dar şi cea a adversarilor, informează BBC.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 09:15
Gol din foarfecă de la 30 de metri reuşit de Ibrahimovic în meciul cu Anglia VIDEO

Ibrahimovic a marcat toate cele patru goluri ale Suediei din amicalul cu Anglia, dar ultimul, înscris în minutul 90+1, a fost cel mai frumos. Portarul Joe Hart a respins o minge cu capul în afara careului, dar nu a reuşit decât să înalţe balonul. Ibrahimovic, aflat undeva în partea dreaptă a terenului, ţinând cont de sensul de atac al suedezilor, a lovit cu putere mingea din foarfecă, aceasta a descris o boltă şi a intrat în poartă.

Căpitanul Angliei, Steven Gerrard, aflat la selecţia cu numărul 100 în naţionala Angliei, a declarat că golul suedezului a fost „probabil cel mai frumos” pe care l-a văzut în viaţa sa.

Selecţionerul Suediei, Erik Hamren, a comparat reuşita atacantului formaţiei PSG cu una de pe un joc video. „Nu ştiu dacă o să mai vedem aşa ceva în viaţă. Uneori, când face chestii din astea la antrenamente sau meciuri, nu crezi că este posibil. Pentru că nu este posbil să faci aşa ceva, cum a fost golul patru, de exemplu”, a spus Hamren.

Ibrahimovic speră ca golul pe care l-a marcat să-i aducă titlul de cel mai bun jucător din lume. „Cu englezii treaba stă în felul următor: dacă marchezi împotriva lor, eşti un jucător bun, dacă nu marchezi împotriva lor, nu eşti un jucător bun. Îmi amintesc de Lionel Messi la finala Ligii Campionilor din 2009, jucată de Barcelona. Atunci el a marcat împotriva celor de la Manchester United şi brusc a devenit cel mai bun jucător din lume. Poate acum se va spune aşa şi despre mine”, a declarat suedezul.

„L-am văzut pe Hart ieşit şi am încercat să trimit mingea în poartă. Eram căzut când mingea se îndrepta spre poartă, apoi am văzut un fundaş făcând o alunecare ca să o respingă şi am vrut să strig: Nu! Dar mingea a intrat în poartă”, a explicat atacantul supererba sa reuşită.

Miercuri seară, Ibrahimovci a mai înscris în minutele ’20, ’78 şi ’85, în timp ce pentru oapeţi au punctat Welbeck ’35 şi Caulker ’39.