Golden State Warriors este campioana NBA. Kevin Durant a fost MVP-ul finalei VIDEO

Golden State Warriors s-a impus cu 129-120, luni noapte, în meciul al cincilea al finalei NBA, în faţa lui Cleveland Cavaliers, câştigând astfel finala cu scorul general de 4 meciuri câştigate la 1. Cel mai valoros jucător al finalei, care s-a desfăşurat pe sistemul cel mai bun din 7 meciuri, a fost desemnat Kevin Durant, extrema de la Warriors.

13 iun. 2017, 05:37
Golden State Warriors este campioana NBA. Kevin Durant a fost MVP-ul finalei VIDEO

Golden State Warriors a învins-o pe Cleveland Cavaliers cu scorul de 129-120 în al cincilea meci al finalei NBA, câştigând finala şi, totodată al doilea trofeu de campioană în doar trei sezoane. Este al treilea an consecutiv în care finala campionatului nord-american de baschet se joacă între aceste două echipe, în 2016 trofeul mergând la Cleveland.

Echipa condusă de Lebron James a reuşit să câştige doar un singur meci contra celor de la Warriors, care au avut un parcurs aproape perfect în playoff-ul acestui sezon, cu 15 victorii şi doar o înfrângere.

Cel mai valoros jucător al finalei (MVP) a fost desemnat Kevin Durant, extrema de la Golde State Warriors, care a marcat în acest meci 39 de puncte. Lebron James, de la Cleveland, a înscris 41 de puncte.