Golden Buzz la Românii au talent 2023. Andra a apăsat butonul auriu fără ezitare. VIDEO cu momentul magic

Olya și Valera, doi copii ucraineni, au obținut Golden Buzz la Românii au Talent 2023. Dacă ar câștiga sezonul 13 al show-ului, Valera și-ar cumpăra o dronă pentru forțele militare ucrainene, iar Olya ar trimite toți banii soldaților care își apără țara.

04 feb. 2023, 09:09
Golden Buzz la Românii au talent 2023. Andra a apăsat butonul auriu fără ezitare. VIDEO cu momentul magic

Românii au talent 2023. Olya și Valera sunt doi copii de 10 și 15 ani din Ucraina. Cei doi sunt dansatori aerieni și au reușit să impresioneze jurații cu prestația lor și să obțină un Golden Buzz la Românii au talent 2023, de la Andra.

Olya și Valera s-au cunoscut la antrenamente, în urmă cu trei ani. Antrenorul a văzut potențialul și a decis că e mai bine să lucreze împreună.

Înainte să înceapă războiul, lucrau la un studioul de circ „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămână apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina. La un moment dat Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. Se întâlnesc rar, doar ca să se pregătească pentru Românii au talent.

VIDEO Ana Maria Mărgean a făcut show la America’s Got Talent. Fetița ventriloc a câștigat Românii au talent 2021
„După ce a început războiul, eu m-am mutat în Kiev, Olya s-a mutat în Lvov, iar antrenorul nostru în Germania. Tatăl meu e în Ucraina, e militar și apără țara. E foarte greu, nu ne-am văzut de opt luni. Nu putem ține legătura, noi nu știm unde e tata, tata nu știe unde suntem noi. Și fratele meu e militar, nici de la el nu am vești de foarte multă vreme. Dacă aș câștiga, aș cumpăra o dronă pentru armată, le-aș da-o militarilor să ne apere țara. Vrem să ne întoarcem acasă, să ne antrenăm cu antrenorul nostru, să trăim în casele noastre, să dormim în paturile noastre. Să știm că totul va fi bine și că vom fi în siguranță“, povestea băiatul la momentul filmării.

Idolul Olyei este Natalya Tatarinseva, de trei ori campioană mondială la pole dance. Cred că au șanse să câștige Românii au Talent 2023 pentru că Valera este rezistent, răbdător și perseverent, iar Olya este muncitoare și la fel de rezistentă.

VIDEO Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. „Pur și simplu ne-a uns pe suflet!”
Românii au talent 2023. Cel mai trist pentru ei este că au fost nevoiți să-şi părăsească orașul natal și că se chinuie să se deplaseze prin tot felul de orașe ca să se poată antrena.

Înainte, Valera visa să devină profesionist în gimnastică aeriană, acum vrea să-și cumpere o dronă ca să se antreneze pentru armată. Olya visează să se termine războiul și să se întoarcă acasă.

„Românii au talent 2023“: emoții în platou

„Nivelul de performanță și de spectacol pe care l-au atins ei, mai ales că unul e într-un oraș și celălalt în alt oraș, e de domeniul incredibilului“, a spus Andi Moisescu.

„Cum ați putut voi, copii fiind, să găsiți atâta putere… Este cel mai spectaculos număr văzut de mine, până acum, la «Românii au talent»“, a completat Bobonete.

„Nu știu dacă mai putem găsi cuvinte după ceea ce am văzut… Show-ul ăsta trebuie să meargă mai departe cu oameni ca voi“, a spus Andra, care le-a oferit Golden Buzz și s-a dus pe scenă pentru a-i îmbrățișa. „Sunt doar niște copii… Parcă îi am pe David și pe Eva aici“, a adăugat ea, vizibil emoționată.

Atfel, cei doi gimnaști din Ucraina s-au calificat în semifinalele „Românii au talent“. „Mi se pare prea puțin pentru cât merită ei. Nu cred că noi avem aceste butoane doar pentru concurenți din România. Trebuie să susținem talentul indifierent din ce țară vine“, a încheiat Andra.

Au venit aici să-și reprezinte țara, vor ca oamenii să înțeleagă că ucrainenii sunt oameni pașnici și talentați. Dacă ar câștiga sezonul 13 al show-ului, Valera și-ar cumpăra o dronă pentru forțele militare ucrainene, iar Olya ar trimite toți banii soldaților care își apără țara.