VIDEO Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. „Pur și simplu ne-a uns pe suflet!”

"Românii au talent", cel mai așteptat show din țară, a revenit la ProTv și Voyo în forță. Sezonul cu numărul 13 a debutat cu foarte multe surprize, iar una dintre ele este Rareș Prisacariu, un puști de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

20 ian. 2023, 23:02
VIDEO Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. „Pur și simplu ne-a uns pe suflet!”
Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent

El este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent. Puștiul minune a reușit să îi impresioneze pe jurații show-ului Românii au talent și cu siguranță și pe cei din fața micilor ecrane cu un monolog despre educație.

Citește și Cum s-a schimbat viața „sopranei” Paula Rad de la ”Românii au talent”, care a lucrat ca femeie de serviciu

El este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent

Rareș Prisacariu este din Botoșani și deși are doar 7 ani este pasionat de actorie și îi place să recite poezii, monologuri, dar și texte de proză.

Puștiul minune spune că adoră poezia „Scrisoarea a III-a” a lui Mihai Eminescu pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm în raport cu Baiazid.

“Investiția în educație este soluția!”, a spus Rareș vineri seara.

Puștiul a spus că și-ar dori ca oamenii să citească mai mult și că atunci când va crește mai mare vrea să devină actor și să joace mai multe roluri precum cel de violonist, profesor, preot, cântăreț sau chiar de președinte.

În prezent, Rareș Prisacariu este liderul  „Trupei Șoriceilor” de la actorie, alături de care a interpretat mai multe roluri în piese precum:  „Când pisica nu e acasă”. El era Șoricel, Prințul Miorlau, dar și naratorul poveștii.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș.

Monologul pe care l-a rostit pe scena Românii au talent i-a  uluit pe jurații șhow-ului care au rămas pur și simplu fără cuvinte.

„Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”, a spus Andi Moisescu.

După ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul, băiatul-minune a început efectiv să plângă de emoții.

“E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc! Am făcut-o mândră pe mama!”, a spus Rareș.

Citește și O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi