„Gondolin” vrea în Parlament. Vezi şi alţi candidaţi EXOTICI de pe listele PNL

"Consilierul SF" al lui Crin Antonescu, pe listele PNL la parlamentare. Radu Zlati, cunoscut pe internet drept Gondolin Shador, anunţă că va candida într-un colegiu din Ardeal. Nu este singura candidatură inedită a liberalilor.

RomaniaTV.net
22 sept. 2012, 13:31
„Gondolin” vrea în Parlament. Vezi şi alţi candidaţi EXOTICI de pe listele PNL

Radu Zlati este membru PNL din 1990, dar a devenit cunoscut odată cu numirea sa în funcţia de consilier al lui Crin Antonescu la Cotroceni.

Zlati se recomandă drept un fan al genului fantasy. De acolo s-a inspirat şi pentru numele său din mediul online: Gondolin Shador, două oraşe din literatura fantasy.

„Contul meu a fost deschis acum trei ani, când nu ştiam pe ce căi voi apuca în politică. (…) Jumătate din nume luată din universul Stăpânul Inelelor, iar cealaltă din jocul video Runes of Magic”, se destăinuie Zlati.

Acum, Radu Zlati va candida din partea PNL într-un colegiu din Ardeal. Nu este singura candidatură surprinzătoare a liberalilor. Honorius, fiul lui Silviu Prigoană, e deja pe lista PNL şi va candida în sectorul 2.

Acum doi ani, Honorius Prigoană era inamicul liberalilor, când a candidat din partea PDL împotriva lui Radu Stroe. Prigoană junior şi-a justificat trecerea în „barca” PNL prin faptul că „acum este singurul partid de dreapta adevărat din România”.

În rândul candidaturilor supriză de la PNL se regăseşte şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu. Potrivit presei din Prahova, Stănescu a fost impus direct de la centru şi nu este pe placul organizaţiei locale. Asta mai ales în urma colaborării sale cu fosta Securitate, recunoscută chiar de liberal.

CITEŞTE ŞI:

Unde candidează la alegerile parlamentare noile nume din USL

Unde candidează liderii USL la alegerile parlamentare