GOOGLE DOODLE special de CRĂCIUN 2014. Felicitarea muzicală care îţi spune povestea Crăciunului

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN. În ziua de Crăciun, Google le-a oferit utilizatorilor un logo special, similar cu o felicitare muzicală de Crăciun.

RomaniaTV.net
25 dec. 2014, 09:26
GOOGLE DOODLE special de CRĂCIUN 2014. Felicitarea muzicală care îţi spune povestea Crăciunului

GOOGLE a prezentat pe 23, 24 şi 25 decembrie logouri gândite special pentru sărbătorile de iarnă din acest an,.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN. În ziua de Crăciun, logo-ul propus de Google ilustrează o serie de poveşti din toate colţurile lumii, din această perioadă festivă.

„Sărbători fericite din partea Google!” este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România joi.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN. Noul logo seamănă cu o felicitare de Crăciun şi poate fi distribuit atât pe Twitter şi Facebook, cât şi pe e-mail.

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

GOOGLE, al cărei nume provine de la numărul googol, adică 10 la puterea 100, este o corporaţie americană multinaţională care administrează motorul de căutare pe Internet cuacelaşi nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin. GOOGLE oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri web.

Compania a pornit cu o investiţie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe Internet poate revoluţiona lumea. GOOGLE dispune şi de motoare de căutare pentru imagini, cărţi, bloguri, grupuri de ştiri şi directoare web.

La sfârşitul anului 2007, GOOGLE a fost cotat drept cea mai puternică marcă globală, după criteriul valorii în milioane dedolari (86.057 milioane dolari SUA), dar şi după modul de percepţie de către utilizatori, următoarele locuri fiind ocupate de companiile General Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald’s, Nokia şiMarlboro.